masnap.jpg

…mondta az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja. Van benne valami. A macskajaj-elűzés pláne szilveszter után válik aktuálissá, de akkor mindenki számára. Hogyan enyhíthető a macskajaj? Tényleg jó módszer a „kutyaharapást szőrivel”? Vagy egy liter – vízkőmentesítésre is kiváló – kóla?

Nos, a dolog összetettebb ennél. A Nodeh kutatása rávilágít arra, hogy egyénenként eltérnek a másnaposság hatékony gyógyításának fortélyai. No de kezdjük az elején: a másnaposság fokának, „erősségének” kialakulására az illető testsúlyának, az elfogyasztott ételek zsírtartalmának és tömegének, illetve az alkohol mennyiségének és milyenségének is befolyása van. Tiszta sor: ha az ember zsíros ételt fogyaszt szeszelés előtt, aközben rágcsál valamit (hörcsögök előnyben!), és folyamatosan iszik vizet, akkor egyrészről a berúgás foka, illetve majdan a másnaposság érzése is csökkenthető, akár minimálisra is.

A „bebaszcsizás” (copyright by egy kőszegi pizzériás) mértékétől függetlenül a következő praktikák alkalmazhatók sikerrel a kutatás szerint:
- dupla, vagy tripla adag C-vitamin elfogyasztása (a sörben lévő vitaminok ez esetben nem jók!)
- minimum dupla folyadékbevitel (kerüljük a szénsavasat, bár a Cola állítólag tényleg használ)
- hajmosás és tusolás mentolos samponnal vagy tusfürdővel, váltogatva a víz hőmérsékletét (azért a tűzforrótól – általános egészségvédelmi okokból – tartózkodjunk, így megelőzhetjük testünk elbrikettesedését!)
- könnyű ételek fogyasztása (velős pacal és pájsli kizárva!)
- alvás (szendergés is megteszi)

A mindenki által ismert városi legendák, mint tej, kávé, Pick szalámi, jamgyökér édesköménnyel, sajtburger, cicafarok sajnos a kutatás készítője, Dr. Atsi Nodeh szerint egyáltalán nem hatékonyak…

Nem tudom, kinek mi használt tegnap, de a következő alkalommal kéretik a fentieket kipróbálni és tájékoztatni engem a korszakalkotó gyógymódról!:))

A bejegyzés trackback címe:

https://hedon.blog.hu/api/trackback/id/tr983514069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása