veale2.jpg

Ünneplős család vagyunk, legyen az név- vagy születésnap, karácsony, húsvét vagy egyéb családi alkalom. Természetesen minden ünnepről más módon, eltérően emlékezünk meg attól függően, hogy mennyire fontos nekünk az adott nap. A „kötelező”, importált ünnepeket nem kedveljük, kifigurázzuk, s koccintunk. Ellene. A Valentin naptól például frászban vagyunk. Az ajándékboltok, plázák gejl, csöpögős, wannabe kirakataitól, ajándékötleteitől például falra mászunk. A Valentin nap a párkapcsolatok ellen intézett tudatos, tervezett, megfontolt szándékkal elkövetett gyomorszájon rúgás, hiszen a férfi fázik tőle, a nő meg – jóllehet, hasonlóan vélekedik – elvár legalább egy szál virágot. A férfi inkább karikírozná az alkalmat, s cinikus megjegyzéseket tenne. De nem teszi, helyette visszafogja magát, s legalább egy szál virágot meg valami kis mütyürt vesz barátnőjének.

A mütyüröknek se szeri, se száma. Az alábbiakban hosszas kutakodás után egy Top 10-es sorrendet állítottam fel a legnevetségesebb, leggagyibb,  leggázabb, legocsmányabb ajándékokból, de a Top 10 még bővíthető… A sorrendet visszafelé közlöm, az első helyen a legek legje szerepel a gagyisági sorrendben.

                                                bogre.jpg

10. 

Szívecskés „egybenbögre” saját fotóval

                                                               

fotogomb.jpg

9.

Fotógömb saját fotóval

fehernemu.jpg

8.
Fehérnemű ehető cukrokból

eger.png


7.
Szívecskés egér

kesztyu.jpg

6.
Páros kesztyű

google_fggveny.JPG


5.
Szívecskés Google-függvény

fenekelo.jpg

4.
Szívecskés fenekelő


kulcstarto.jpg

3.
Szívecskés kulcstartó

WCpapir.jpg


2.
Szívecskés WC papír

wc.jpg

1.
Páros WC

Természetesen az erősorrend szabadon változtatható!:) Annyi azonban biztos: kevés ennél közhelyesebb, sablonosabb ajándékot találni.

Az én hitvallásom Valentin-ügyileg:

valentin.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://hedon.blog.hu/api/trackback/id/tr984104139

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Eltörölték a Bálint-napot Üzbegisztánban 2012.02.14. 16:05:01

A közép-ázsiai országban ezentúl az ország kultúrájától idegen ünnep helyett a Dzsingisz Kán leszármazottjának tartott Babur mogul születésnapjáról emlékeznek február 14-én.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Gúgli függvény a legjobb!! Hogy örülne neki a csajom!!:))
Én azért a fotócskás hógömböket is beválasztanám a Top 10-be! Fuck Valentine!:)
Ilyen észveszejtően giccses, nyálas "ünnepet" el sem tudok képzelni. Jól illeszkedik ehhez ez a 10 tárgy.
@Ripp.Lac: Kérek mindenkit, hogy még idegen nyelven se írjon obszcén szavakat/dolgokat - még akkor sem, ha jelen esetben egyet is értek vele!:))
Mért utálja zsigerből minden férfi a Valentin napot?????
Válaszolva a fenti trackbackre: nálunk nem eltörölni kéne államhatalmi eszközökkel, hanem csak pusztán negligálnia kéne mindenkinek a róla való megemlékezést!
@LaraC: Már vártam egy hasonló kérdést!:)) Szóval: ezt a hazai gyökerekkel nemigen rendelkező, kizárólag a kereskedők pénztárcáját gazdagító, közhelyes "muszájünnepet" utáljuk, nem a párunknak tett gesztusokkal van bajunk. Ergo: nem minden férfi soviniszta, aki nem emlékezik meg a Valentin napról.
Azt nem is írtam: láttam Valentin napi, szívecskés iPhone tokot!!! Na, az a gusztustalanságok alja!!!
@Jan1982: Azonnal küldd át a linkjét!!!!:))
süti beállítások módosítása